Video

“heersers der draken, verenigd u”

wo 15 maart 2023 Hardenberg

Na een spetterende editie in 2022 varen op koningsdag 2023 wederom de drakenboten Bergentheim weer binnen. “Iedereen was zeer enthousiast vorig jaar” vertelt het bestuur van de Oranjevereniging. “We hebben toen zelfs een inschrijvingsstop moeten toepassen. Reden voor ons om ook dit jaar de drakenbootrace te organiseren. We zijn er van overtuigd dat het nog groter, gezellig en spannender kan. Daarom roepen wij op: Heersers der draken, verenigd u en meld u aan!”

Ook het overige deel van het programma komt grotendeels overeen met vorig jaar. “in 2022 hadden we een nieuwe opzet van het programma. We wilden dit voor 2023 doorzetten omdat er altijd ruimte is voor verbeteringen. Zo vernamen we van de wat oudere jeugd dat er voor hen te weinig te doen was. Daarom hebben we dit jaar een pannakooi voor deze doelgroep. De jongsten mogen zich weer vermaken in het springkussenparadijs en uiteraard kan ook het lasergamen niet ontbreken.”

Op de vraag of het in 2024 allemaal anders gaat worden wordt geheimzinnig gelachen. “ach,  waarom iets veranderen als het zo goed is? Anderzijds, we moeten wel een beetje vernieuwend blijven”, laat het bestuur weten.

Kijk om je aan te melden voor de drakenbootrace of lasergamen op de website www.oranjeverenigingbergentheim.nl/aanmelden

Afbeelding
Afbeelding
OV-inloopspreekuren 'Ervaar het Openbaar Vervoer' Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
'Super die super Super' Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
'Feest der Herkenning' in Het Punt Twenterand 21 uur geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 23 feb, 11:57
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 23 feb, 11:26