Toekomstige restauratie projecten voor de motorliefhebber.
Toekomstige restauratie projecten voor de motorliefhebber. Motormarkt Hardenberg

Motormarkt Hardenberg gaat door

ma 26 september 2022 Hardenberg

De poorten van Motormarkt Hardenberg gaan, drie jaar na de laatst gehouden Motormarkt in 2019, op zaterdag 1 oktober weer open, De markt is geopend van 8.00 tot 16.00 uur.

Eindelijk kunnen de bezoekers en handelaren elkaar weer op de markt ontmoeten om het lang gezochte onderdeel te kopen om de motor weer rijklaar te krijgen of de restauratie te voltooien. De grootste één daagse motormarkt van Nederland word weer georganiseerd op het terrein van Manege De Hoogenweg te Hoogenweg.  

Verdeeld over de manege, tent en het buitenveld is er weer een ruim aanbod zijn van motoren, bromfietsen en onderdelen. Een groot aanbod van motoren en bromfietsen, variërend van moderne motoren tot onbekende merken, van Adler tot Zündapp, van ééncilinder tot zescilinder, van Amerikaans tot Duits. Maar accessoires, gereedschappen, literatuur en kleding mogen daarbij uiteraard ook niet ontbreken. Maar voor alles staat gezelligheid bovenaan. Op het horecaplein is de mogelijkheid om te pauzeren en wat te eten of te drinken. Sinds 1978 wordt Motormarkt Hardenberg al georganiseerd door De Gasschoeve. De leden zijn als vrijwilliger actief, om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken. Dit en een toegangsprijs van slechts vijf euro staat garant voor een dag vol bezienswaardigheden, een fijne sfeer en gezelligheid. De vele bezoekers beschouwen de Motormarkt Hardenberg dan ook vaak als een dag om weer eens met oude bekenden af te spreken. In verband met de verwachte drukte rondom de Motormarkt, verzoekt de organisatie u goed uit kijken voor uw eigen veiligheid en dat van anderen en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Voor meer informatie kijk op www.motormarkthardenberg.nl

Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken geopend Ommen 3 uur geleden
Afbeelding
Zangavond in NGK Kerk Ommen 4 uur geleden
Afbeelding
Dames zaalvoetbalteam zoekt speelsters Sport Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Bijeenkomsten over Vitaal en Fit ouder worden Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
Fysiotherapie Koerssen in Sibculo en Vroomshoop Partnerbijdrage 9 uur geleden