Afbeelding

Het Bostheater Gramsbergen gereed voor het seizoen

ma 16 mei 2022 Hardenberg

Na twee jaar met geen of maar een beperkt aantal voorstellingen, wacht Het Bostheater in Gramsbergen nu weer een volledig theaterseizoen. In eendrachtige samenwerking met de Voorveghter is er een mooi programma samengesteld. En staat cultureel festival Night of the Forest, waarmee het voor ProGram is begonnen in 2010, weer op het programma.

De eerste voorstelling van het nieuwe seizoen is op vrijdag 27 mei. Dan treedt het ‘eigen’ shantykoor De Sjompiesingers op met de bekende groep Ancora. Enkele jaren geleden verzorgden beide gezelschappen ook een gezamenlijk concert in een toen volgepakt bostheater met ruim 300 enthousiaste bezoekers. Ancora (Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree) is sinds 2013 de nieuwste muzieksensatie van Nederland. Popmuziek met Ierse folk, Shanty, en zeemansinvloeden.

Op zondag 26 juni komt de bekende pianist Jan Vayne naar Gramsbergen. Het belooft een bijzondere muzikale middag te worden want hij treedt op een zijn muzikale maatje, slagwerker Jan Wolfkamp. Zaterdag 23 juli doen de Comedy Camper Gramsbergen aan op de rondreis door ons land. In Het Bostheater treden die avond vier cabaretiers op. 

Toneelvereniging DITO uit Balkbrug is zaterdag 13 augustus te gast en speelt die avond de plattelandskomedie Opa’s ziedspan. The Heinoos spelen bijna ieder jaar in de Voorveghter, maar vrijdag 19 augustus is voor hen een thuiswedstrijd in het Gramsberger openluchttheater. The Porch People zorgt voor het opwarmertje. Wie van muziek van Eric Clapton houdt mag het optreden op vrijdag 23 september niet missen. Dan brengt de Rotterdamse band Ocobar een ode aan deze wereldartiest.

Festival

Festival Night of the Forest heeft plaats op zaterdag 9 juli. Dan zijn er tussen 18.00 uur en 01.00 uur tal van optredens van popbands, solisten, koren, fanfare, harmonie, slagwerk, dansgroepen, vertellers en nog veel meer. Kaartverkoop online: website www.voorveghter.nlKaartverkoop in Gramsbergen: DA Drogisterij, De Oostermaat 60k.

Afbeelding
Koningsdag Wijkvereniging Baalder Nieuws Ingezonden 37 minuten geleden
Afbeelding
Stichting Uitvaartcentrum Dedemsvaart stuurt eerste nieuwsbrief. Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Koningsdag  Koningsbrunch Westerhaar-Vriezenveensewijk
Leve de Koning & leve Westerhaar-Vriezenveensewijk Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Expositie Creaturen in Oud Avereest Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Koken met Pippi Langkous in Dedemsvaart Hardenberg 15 uur geleden