Afbeelding

Zomerfeest in Slagharen

zo 12 juni 2022 Hardenberg

In het weekend van 17 tot en met 19 juni wordt er weer een Zomerfeest georganiseerd op het Anton Geerdesplein in Slagharen. Een feestweekend voor elk wat wils uit de koker van Stichting Dorpsfeesten Slagharen.

Op vrijdag is er een kindersprookjesmiddag en in de avond de Slagharense Bingo met leuke prijzen vanuit de middenstand van het dorp. Dit jaar is er na afloop van de bingo een afterparty, die begint rond 22.00 uur.

Voor zaterdagmiddag heeft de werkgroep sport een leuke fietspuzzeltocht uitgezet, met keuze uit twee afstanden. Na afloop moet er in de tent nog een aantal opdrachten uitgevoerd worden voor het juiste antwoord. Ook op zaterdagavond is er muziek, en wel van de Bergentheimse rockgroep Band’um. Zij nemen hun vaste party-dj De Grote Beer mee voor de pauzes.

Op zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst, in de middag is er een gezellige familiemiddag op het (food)plein met live muziek van Blue Sky. Een boordevol programma. Kijk voor meer informatie op www.dorpsfeestenslagharen.nl.

dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voor zitter Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
'Vijvertuinen' opent poort Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Sientje is ERELID bij Buurtvereniging Sluis 6-7 Hardenberg Ingezonden 12 uur geleden