Afbeelding

Kampherbeek beste “Dobberaar”

ma 25 april 2022 Hardenberg

Hendrikus Kampherbeek heeft de derde wedstrijd van de senioren van hengelsportvereniging De Dobber gewonnen. Hij wist 380 gram vis aan de haak te slaan. De wedstrijd werd gehouden in de vijver van hengelsportvereniging de Brasem in Dedemsvaart. Een mooie locatie met een uitstekende visstand, maar mede door de felle oostenwind wilden de vissen niet echt ‘bijten’. 

Na vier uur worstelen bleek dat er slechts twee vissers waren die vis gevangen hadden. In vak A werd helemaal niets gevangen. Op de tweede plaats eindigde Herman Spijker die 1 visje wist te vangen met een gewicht van 380 gr. Diep teleurgesteld gingen de hengelaars uiteindelijk weer terug naar Hardenberg. “Soms is vissen echt afzien,” verzuchtte Berend Jan Spijker na afloop. 

Komende zaterdag is er een koppelwedstrijd in de Vecht. Wie mee wil doen kan zich opgeven per mail: opgavededobber@hotmail.com 

De volgende competitiewedstrijd is op zaterdag 14 mei. Dan wordt er gevist in het Zwindersekanaal aan de Burgemeester Legroweg in Coevorden. 

Afbeelding
Engeltje op schouder redt bestuurster van ongeval Hardenberg 31 minuten geleden
Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Stichting Historisch Rijwielmuseum krijgt subsidie Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Vijf nieuwe laadpalen in Ommen Ommen 5 uur geleden
Afbeelding
Brand in heg bij camping in Rheezerveen Hardenberg 5 uur geleden