Afbeelding

Geslaagd acro weekend TSH

ma 4 april 2022 Hardenberg

Zaterdag 2 april hebben drie teams van TSH Hardenberg hun tweede plaatsingswedstrijd gehad in Ruurlo. Het junioren team Nadia, Selena en Lydia in de categorie E- niveau begonnen als eerst met een super oefening waar ze erg trots op waren. Dit werd dan ook beloond met een derde plaats. Ook heeft dit team zich geplaatst voor het ONK.

In de vierde wedstrijdronde kwamen twee senioren teams D-lijn in actie. Het team van Paula, Danna en Lotte hebben een hele goeie oefening laten zien erg strak gewerkt en waren hier erg tevreden over. Daarna kwam het team van Femke, Emma en Zoë in actie, ze hadden weinig getraind door een blessure maar hebben ondanks dat een keurige oefening laten zien waar ze erg trots op waren. Helaas hebben beide teams zich niet weten te plaatsen voor het ONK maar kunnen met trots terug kijken op dit seizoen.

Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 8 uur geleden
Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.
Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 9 uur geleden