Afbeelding
G. Brokelman

Kom naar het Paasvuur in Schuinesloot

za 2 april 2022 Hardenberg

“Eindelijk mogen we weer ons jaarlijkse paasvuur evenement organiseren”, laat Stichting Activiteiten Schuinesloot (SAS) weten. Zaterdag 2 april was de eerste breng dag van snoeihout.

Het paasvuur vindt plaats op dezelfde locatie als voorgaande jaren, aan de Kosseweg in Schuinesloot. Wilt u snoeihout komen brengen? Dit kan nog op zaterdag 9 april van 9.00 tot 16.00 en zaterdag 16 april van 09.00 tot 12.00 uur. De SAS vraagt u wel om dan een vrije gift te doen. Er mag uitsluitend snoeihout worden gebracht, dus geen geverfd hout, spoorbielzen, stobben etc.

Zondag 17 april, vanaf 18.30 uur is er eieren zoeken voor de kinderen t/m groep 8, aansluitend zal de paasbult in de brand worden gestoken. “Daarnaast hebben wij als voorgaande jaren er weer een feesttent bij en zullen we er een groot paasfeest van maken!”, aldus de SAS.

Een week later, 27 april, organiseert Stichting Activiteiten Schuinesloot weer een gezellige koningsdag! Met onder andere leuke spellen en live muziek. Voor meer informatie over onze stichting en evenementen, kijk op www.facebook.com/SASschuinesloot.

Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 14 uur geleden