Wie kweekt de hoogste zonnebloem?
Wie kweekt de hoogste zonnebloem?

Zonnebloem Vechtstreek zoekt bestuursleden Vechtstreek

ma 21 maart 2022 Hardenberg

De regionale Zonnebloemafdeling De Vechtstreek is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. Mensen met bestuurservaring en/of een neusje voor bestuurswerk die zich als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. De regio heeft met name behoefte aan een voorzitter en een penningmeester.

Als bestuurslid ondersteun je de betreffende afdelingen. Tot deze regio behoren de volgende afdelingen; Bergentheim, Dedemsvaart/Balkbrug, Lemelerveld, Lutten/ Slagharen/ De Krim/ Schuinesloot, Luttenberg, Hardenberg, Mariënheem en Ommen.

Kennismaken

Heb je bestuurlijke kwaliteiten, is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Kom dan kennismaken. Je zult zien dat bestuurswerk bij de Zonnebloem niet alleen leuk is om te doen, maar dat het ook een goed gevoel geeft om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken. Meld je aan voor een kennismaking bij: Mw. J. Broekhuis, jannybroekhuis2017@gmail.com. De regio Vechtstreek is ook te vinden op internet: zonnebloem.nl/regio De Vechtstreek. Op www.zonnebloem.nl kun je algemene informatie vinden.

Afbeelding
Dames zaalvoetbalteam zoekt speelsters Sport Ingezonden 28 minuten geleden
Afbeelding
Bijeenkomsten over Vitaal en Fit ouder worden Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Fysiotherapie Koerssen in Sibculo en Vroomshoop Partnerbijdrage 3 uur geleden
Afbeelding
Stekjes- en boekenmarkt Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Joerie Church zet punt achter voetbalcarrière Hardenberg 3 uur geleden