Voor 40 jaar trouw lidmaatschap van de Vrouwen van Nu werden verschillende dames gehuldigd en in de bloemetjes gezet.
Voor 40 jaar trouw lidmaatschap van de Vrouwen van Nu werden verschillende dames gehuldigd en in de bloemetjes gezet. Vrouwen van Nu

VvN eert Jubilarissen

za 26 februari 2022 Hardenberg

Zo’n 70 dames van de Vrouwen van Nu Dedemsvaart hebben onlangs de jaarvergadering bijgewoond. “Een eerste ontmoeting na lange tijd en wat was het fijn om elkaar weer te zien”, aldus de voorzitter bij de opening van de vergadering, die voornamelijk in het teken stond van de huldiging van jubilarissen. 

In totaal werden er 8 jubilarissen gehuldigd. Zes vanwege hun 40-jarig lidmaatschap en 2 omdat zij al 50 jaar lid van de vereniging zijn. De trouwe leden werden in het zonnetje gezet met bloemen en cadeautjes. Alle dames kregen tevens een certificaat overhandigd. Er was ook dank en waardering: Thea Plat, secretaris en Gertie Vasse, redactie coördinator en programma coördinator, traden af. Middels een gedicht en de overhandiging van bloemen werden zij bedankt voor hun inzet. Aansluitend werden er twee nieuwe bestuursleden voorgesteld, die met algemene stemmen werden gekozen, zodat het bestuur weer voltallig is. Na de vergadering werd een verhalenbingo gehouden met leuke prijsjes voor de winnaars.

Het bestuur kijk terug op een geslaagde en gezellige avond.

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 6 minuten geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 11 minuten geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 32 minuten geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 1 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 4 uur geleden