Afbeelding
Martin van Welzen

Lidl Dedemsvaart heropent donderdag

di 22 februari 2022 Hardenberg

Donderdag 24 februari is het zover. Na 5 maanden verbouwen opent Lidl haar vernieuwde winkel aan de Langewijk in Dedemsvaart. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. 

Klanten kunnen bij de bakkerij zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ eiland met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes. 

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening is er tussen donderdag 24 februari en zondag 27 maart een speciale winactie. Bij besteding vanaf 20 euro maken klanten kans op één minuut gratis winkelen door hiervoor een voucher in te vullen. De winnaar wordt uiterlijk 1 april bekend gemaakt.

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op donderdag 24 februari een gratis big shopper. 

Geen sigaretten en tabak 

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten. Adres Langewijk 154-160 in Dedemsvaart. Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 08.00 – 21.00 uur; zondag 13.00 – 17.00 uur. 

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 6 minuten geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 11 minuten geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 32 minuten geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 1 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 4 uur geleden