Afbeelding

Aanhouding verdachte in Kloosterhaar

do 10 februari 2022 Hardenberg

Op zondag 6 februari, omstreeks 1.20 uur werd een man aangehouden naar aanleiding van een verdachte situatie op de Duijtschstraat in Kloosterhaar, waarbij twee mannen in een kleine donkere personenauto werden gezien. Een van de mannen werd aangehouden en bleek in het bezit te zijn van inbrekerswerktuigen, de andere kon ontkomen.

In de dagen na die aanhouding zijn bij de politie meerdere aangiftes gedaan van inbraken in bedrijfswagens. Deze bedrijfswagens stonden aan de Kleinhaar en de Fredriksstraat In Kloosterhaar. De politie onderzoekt het verband tussen de aanhouding van die genoemde man en de gepleegde inbraken.

Wie heeft in de avond van 5 februari, de nacht van 6 februari, maar ook mogelijk nog de avond/nacht daarna verdachte personen of voertuigen gezien? Wie heeft in de omgeving Kleinhaar / Fredriksstraat, maar ook de route naar de Verlengde Broekdijk (waar de man werd aangehouden) camera’s die mogelijk iets hebben opgenomen? Heeft u informatie? Bel: 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem. Bel dan 0800-7000.

Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Tennisclub houdt Pinkstertoernooi Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Vechtival voor tiende keer bij De Koppel Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Mannenkoor huldigt jubilarissen Twenterand 12 uur geleden