Afbeelding
G. Brokelman

Slagharen klaar voor Carnaval

wo 10 november 2021 Hardenberg

Carnavalsvereniging de Turftrappers uit Slagharen organiseert, samen met Café ome Dries, een grandioos feestweekend op 12, 13, en 14 november. De grote feesttent op het Anton Geerdesplein werd donderdag en vrijdag opgezet. Slagharen is klaar voor het feest. 

Vrijdag 12 november
In de feesttent op het Anton Geerdesplein in Slagharen staat op vrijdag de Glossy xl bingo op het programma. Hier zijn vele mooie prijzen te winnen zijn. Deze avond zit vol entertainment, eten en drinken en is met 300 kaarten uitverkocht. Tent open: 19:00 uur. Start bingo: 20:00 uur.

Zaterdag 13 november
Normaal gesproken staat op de zaterdagavond alleen het prinsenbal op het programma, dit keer vonden we dat het voor Slagharen wel weer eens tijd werd voor een groter feest, namelijk Pump up de Carnaval! Vroeg in de avond zal prins Hans de 2de en zijn adjudant Joeri officieel samen met zijn raad van elf na twee jaar aftreden. De avond wordt verzorgt door dj Peter in de ether en dj Melvin. Zij zorgen ervoor dat de duizend bezoekers in de zaal helemaal uit hun dak kunnen gaan. Rond 21.00 uur wordt de nieuwe prins en adjudant bekend gemaakt voor het aankomende carnavalsseizoen, de oud-vorsten hebben met elkaar een ludieke bekendmaking bedacht die helemaal in deze feestavond past. De avond is volledig uitverkocht. Tent open: 18.00 uur. 

Zondag 14 november
Voor de zondag is er een middag vullend programma in elkaar gedraaid voor jong en oud. De muziek word verzorgd door station KVP. Zij draaien gezellige hits van Nederlandse bodem. Rond 15:00 uur zal de jeugdprins of jeugdprinses bekend gemaakt worden en zal vervolgens zijn/haar adjudant en raad bekend maken. Voor de kinderen is er van alles te doen. Er zijn springkussens, je kunt je laten schminken en er is een goochelaar. Tent open: 13.00 uur. Kaarten voor deze middag zijn gratis en af te halen op donderdag 11 november en vrijdag 12 november bij Cafe ome Dries. 

Ook in het Turfgat hebben we te maken met de dan geldende coronaregels, op dit moment is het zo dat men een geldige QR code en ID met toegangsbewijs nodig heeft om toegang te kunnen krijgen tot de feesttent. Heeft u verkoudheidsklachten of koorts? blijf dan thuis. 

Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 11 minuten geleden
Afbeelding
Landelijk christelijk projectkoor Grace-Choir 2 van start Hardenberg 16 uur geleden
De 8 meiden van de ARS Hardenberg; groep 6
De VlechtjesClub voor KIKA Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Namens de vereniging werd Colling bedankt met een bloemetje en presentje.
Groot spandoek van De Grunte maakt indruk Sport Ingezonden 22 uur geleden
Sponsoren bedankt
Prijswinnaars bij geslaagde avond ZPV De Grunte Nieuws Ingezonden 22 uur geleden