Poduim met Geke Tempelman
Poduim met Geke Tempelman Carla Geesinik

Vechtdallopers weer goed zichtbaar in wedstrijden

ma 1 november 2021 Hardenberg

Afgelopen weekend waren er weer diverse wedstrijden in de regio. Op de Lemelerberg werd weer een crossloop gehouden. Het parcours is extreem zwaar en vergt veel van de deelnemers. Op de 10,8 km waren er twee dames van de Vechtdallopers actief, Geke Tempelman wist zich naar een tweede plaats op het podium te lopen in een tijd van 59.12 min. Carla Geesink ging naar een vierde plaats in 1.00.18, een zeer goede klassering na haar marathon van Amsterdam.

Nijverdal

Op zaterdagavond werd in Nijverdal de Nightrun gehouden over een afstand van 6,7 km. In een sfeervolle omgeving middels kleurrijke lampjes en vuurwerk wordt er hardgelopen. De lopers zelf zijn vaak ook leuk verlicht. Op deze wedstrijd wist Gert van de Belt naar een 4de plaatst te lopen in een tijd van 27.21min

Holterberg

Op zondag werden er weer andere afstanden over de Holterberg gelopen. De 10 km en de 21 km. Op de 10 km stonden drie heren aan de start. Het parcours kent diverse hoogte verschillen met een keerpunt op de Holterberg. Rene Schuurman wist op de 10 km een goede tijd neer te zetten door een pr te lopen in 53.31 min bij de mannen 50+. Bij de heren 60+ kwam Adri Deemter kwam als 3de over de finish in 46.43met vlak daarna  Henk Biesterbos als 6de in een tijd van 47.46 min. Op de langste afstand, van Nijverdal naar Holten over de Holterberg en weer terug liep Mathieu van der Meer de 21,1 km in een tijd van 1.41.45

Landelijk christelijk projectkoor Grace-Choir 2 van start Hardenberg 16 uur geleden