Afbeelding

Voorbeschouwing Mariënberg - Kloosterhaar

do 28 oktober 2021 Hardenberg

Komende zaterdag is voetbalvereniging Mariënberg op het vertrouwde Westerpark gastheer voor Voetbal Vereniging Kloosterhaar, die normaal gesproken bivakkeren op sportpark de Polderhoek aan de Sportstraat 1B in Kloosterhaar. Volgend jaar bestaat VV Kloosterhaar honderd jaar. Opgericht in 1922. Arbiter Robin van Gelder fluit voor het eerst op zijn fluitje om 14.30 uur. 

De trainer Paul Ottenhof van Kloosterhaar komt uit Denekamp en is voor het tweede seizoen actief bij VV Kloosterhaar. Paul Ottenhof was eerder jeugdtrainert bij FC Twente en hij staat bij VV Kloosterhaar voor het eerst op eigen benen. Kloosterhaar heeft naast twee gelijke spelen drie keer verloren en staat momenteel op de dertiende plek. 

Mariënberg is lekker aan de competitie begonnen. Voorlopig staan ze op de zesde plek. Vorige week eindigde wedstrijd tegen Hellendoorn in een gelijkspel, maar dit voelde als een overwinning. 

Maar het dak gaat er spreekwoordelijk af nadat scheidsrechter Robin van Gelder voor het laatst op zijn fluit heeft geblazen. Rond 17.00 uur draait DJ D-Frontic de eerste plaatjes in de kantine voor een schlagerfestival.

Afbeelding
Zangavond in NGK Kerk Ommen 52 minuten geleden
Afbeelding
Dames zaalvoetbalteam zoekt speelsters Sport Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Bijeenkomsten over Vitaal en Fit ouder worden Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Fysiotherapie Koerssen in Sibculo en Vroomshoop Partnerbijdrage 5 uur geleden
Afbeelding
De schuifdeur doet wonderen voor jouw interieur Partnerbijdrage 5 uur geleden