Afbeelding

Inloopbijeenkomst fietsroute Heemse

di 19 oktober 2021 Hardenberg

Op maandag 25 oktober organiseert de gemeente Hardenberg tussen 19.30 en 21.00 uur een bijeenkomst voor bewoners over de fietsroute Heemse.

U bent van harte welkom in de Raadzaal in het gemeentehuis. Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen, het plan bekijken en een reactie geven. U kunt zich tot en met 21 oktober per mail aanmelden via fietsrouteheemse@hardenberg.nl. Geef daarbij ook aan met hoeveel personen u komt. Als er veel belangstelling is, kunnen er meerdere rondes ingepland worden. De gemeente zorgt ervoor dat er voldoende ruimte in de zaal is voor het aantal aanwezigen. U krijgt een bevestiging per mail van uw aanmelding en het tijdstip waarop u welkom bent. Ter voorbereiding op de bijeenkomst kunt u op www.hardenberg.nl/fietsrouteheemse een presentatiefilm bekijken. Op de website vind u ook meer informatie over de plannen en kunt u een reactie of vraag achterlaten.

Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 14 uur geleden
Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.
Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 16 uur geleden