Afbeelding

Streekmarkt De Reest

ma 11 oktober 2021 Hardenberg

In en rondom de Bierbrouwerij aan de Langewijk 240 in Dedemsvaart wordt op zaterdag 23 oktober, van 10.00-16.00 uur Streekmarkt De Reest gehouden. Een markt met gevarieerde producten en lekkernijen in een herfstachtige ambiance. De organisatoren, in de personen van Nathalie en Jacqueline Hulleman uit Dedemsvaart, zijn er druk mee om alles in goede banen te leiden en er een fantastische dag voor jong en oud van te maken. 

Zoals het er nu naar uitziet komen er zo’n 25 standhouders met een gevarieerd aanbod aan producten, variërend van thee en meelproducten van molen De Star tot kruiden- en zuivelproducten. “Ook komen onder meer leden van de Scouting broodjes bakken, is er verse soep verkrijgbaar, zijn er auto’s in de vorm van “eendjes” te bezichtigen en is het plan om een workshop voor kinderen te houden”, zegt Jacqueline Hulleman enthousiast. Ze hoopt op veel publiek, dat op basis van de corona-maatregelen wel gevaccineerd of getest moet zijn. De entree is bepaald op 2.50 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee. 

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 16 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 19 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 20 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49