Afbeelding

Bijna 8.000 bezoekers op Camperbeurs

wo 29 september 2021 Hardenberg

De twaalfde editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 24, 25 en 26 september bezocht door maar liefst 7.973 bezoekers. Dat zijn ruim 1.700 bezoekers meer dan de laatste editie in 2019. “Bijna achtduizend bezoekers, hoe gaaf is dat! Het was lange tijd onzeker of de beurs door kon gaan vanwege corona, maar sinds de zomer stond het licht op groen. Dat dan zoveel mensen weer onze Camperbeurs bezoeken, doet ons enorm goed. Wij zijn ontzettend tevreden”, zeggen Linda de Boer en Marije Pol namens Camperbeurs.

Meer dan tachtig exposanten, verdeeld over zes beurshallen, presenteerden zich aan zowel beginnende als ervaren camperaars. De ene bezoeker kwam puur ter oriëntatie, de ander doelgericht op zoek naar een nieuwe of tweedehandse camper. Pol: “Het publiek was heel divers. We zagen ook veel (jonge) gezinnen, waar voorheen de gemiddelde bezoeker van Camperbeurs toch wat ouder was. We zijn blij dat we ook deze nieuwe generatie camperaars weten te enthousiasmeren om naar de beurs te komen. Dat biedt veel perspectief voor de komende edities van Camperbeurs”.

Naast een goedgevulde beursvloer waren er op alle drie beursdagen presentaties bij te wonen in het Campertheater, was er een heus testparcours om (nieuwe) e-bikes uit te proberen en er waren speciale camperrijlessen voor vrouwen. “Deze editie was fantastisch en veel deelnemers hebben op de beurs alweer hun plek geboekt voor 2022. Wij kijken dan ook uit naar deze dertiende editie die zal plaatsvinden op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september”, aldus Pol. Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Come Together Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer café Coevorden Coevorden 14 uur geleden
Een aantal vechters van Fightday 4
FightDay 4: Waar Strijders Samenkomen voor Glorie. Nieuws Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking met stille tocht Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Voorwaarts met geraniums op pad Hardenberg 20 uur geleden