klapstoelen
klapstoelen Henny Zomer

Een fantastisch aanbod van Saxenburgh

vr 20 augustus 2021 Hardenberg

Afgelopen week heeft de Hardenbergse Uitdaging in het ‘oude’ Röpcke-Zweers Ziekenhuis een kijkje mogen nemen van spullen die de Hardenbergse Uitdaging beschikbaar mag stellen aan verenigingen/stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Wat wordt beschikbaar gesteld: klapstoelen, bureaustoelen, krukken, vergaderstoelen/conferentiestoelen, stoelen voor in een wachtkamer, ladeblokken voor onder een bureau, lederen fauteuils, elektrische relaxfauteuil, bureaus, dossierkasten voor hangmappen en ordners, boekenkast, afsluitbare ladenkast, halfhoge kasten, leren bank, afvalbakken, koelkasten hoog model en tafelmodellen, magnetrons, wasmachine.

Heb je belangstelling? Maak dit kenbaar per mail naar contact@hardenbergseuitdaging.nl. Spullen reserveren is niet mogelijk. In de week van 6 september ontvang je bericht van de Hardenbergse Uitdaging. Je wordt geïnformeerd over het tijdstip van de bezichtiging van het aanbod. Ook krijg je info over hoe het ophalen van de materialen gaat plaatsvinden. Voor transport hiervan dien jezelf zorg te dragen. Het afhalen van deze materialen dient voor 15 september plaats te vinden. De Hardenbergse Uitdaging gaat hier heel veel organisaties blij mee maken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 8 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 10 uur geleden