Afbeelding

Gramsbergen Lichtstad 2021 wordt Studio Feestweek 2021

za 14 augustus 2021 Hardenberg

Vol goede moed werd de afgelopen periode toegewerkt naar een nieuwe editie van Gramsbergen Lichtstad. Door de geldende Coronaregels bleek helaas ook dit jaar een traditionele feestweek niet mogelijk. Daarom is besloten om Gramsbergen Lichtstad 2021 in de vorm van Studio Feestweek te laten plaatsvinden van vrijdag 27 augustus tot en met zaterdag 4 september. De geest van een traditionele Gramsbergen Lichtstad is terug te vinden in een week vol sportieve, uitdagende en gezellige activiteiten, die binnen de regels kunnen worden georganiseerd. 

Gramsbergen Straten Challenge

Buurtverenigingen uit Gramsbergen en omliggende buurtschappen kunnen zich weer opgeven voor de Gramsbergen Straten Challenge. In een zinderende strijd gaan afgevaardigden van elke buurtverenigingen de strijd met elkaar aan in een aantal bekende activiteiten uit 2020, aangevuld met uitdagende nieuwe activiteiten zoals ‘The Masked Singers’ en de ‘Pannenkoekenrace’. Buurtvereniging De Geurne was in 2020 de grote winnaar van de Straten Challenge in 2020, welke buurtvereniging gaat er dit jaar met de hoofdprijs vandoor?

Uitzendingen Studie Feestweek

Op de Combibaan Gramsbergen wordt Studio Feestweek ingericht. Vanaf deze locatie worden uitzendingen gemaakt die te volgen zijn via een livestream. In de uitzendingen komen onder andere beelden van de activiteiten, muziek en de huldiging van prijswinnaars aan bod. De uitzendingen en het uitzendschema staan op de website www.gramsbergen.nl onder Oranjevereniging. Hierop staan ook het laatste nieuws, foto’s en video’s en het activiteitenprogramma.

Meerdaagse avondprogramma horeca

In verband met de geldende Coronaregels is het financieel en organisatorisch niet mogelijk voor de gezamenlijke horeca om een avondprogramma te organiseren, dit komt te vervallen.

Afbeelding
Afbeelding
Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 16 uur geleden