Afbeelding

College van B&W bezoekt Mariënberg

di 29 juni 2021 Hardenberg

Het college van burgemeester en wethouders bracht op vrijdagmiddag 25 juni een bezoek aan de kern Mariënberg. Het college werd ontvangen door bestuursleden van Plaatselijk Belang Beerzerveld-Mariënberg op camping De Pallegarste in Mariënberg.

Ontstaan en ontwikkeling Pallergarste

Eigenaar Marcel Schuldink van De Pallegarste vertelde over het ontstaan, de ontwikkeling en de huidige gang van zaken op de camping. Ook gaf hij een rondleiding over de camping.

BOMA Staalbouw BV

Per fiets werd koers gezet richting BOMA Staalbouw BV aan de Kloosterdijk in Mariënberg. Eigenaar Eduard Bouwhuis informeerde het college over de geschiedenis en de doorontwikkelingen van het bedrijf waar momenteel ruim honderd mensen werkzaam zijn.

Johan Clemmestraat

Ook is de Johan Clemmestraat bezocht. Deze straat wordt momenteel volledig nieuw ingericht. Dit is in het kader van de coronacrisis naar voren gehaald om lokale ondernemers te ondersteunen.

De Marke I en II

Tot slot werd een bezoek gebracht aan de woongebieden De Marke I en II. De kavels zijn inmiddels allemaal uitgegeven. Mariënberg wacht met smart op de ontwikkeling van De Marke III. Plaatselijk Belang wil graag voorkomen dat inwoners om die reden vertrekken uit Mariënberg en spoort het college daarom aan om haast te maken met de ontwikkeling van De Marke III.

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 30 minuten geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 35 minuten geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 56 minuten geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 2 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 4 uur geleden