Johan Hofsink poseert voor zijn schilderijen samen met zijn meest dierbare vriend
Johan Hofsink poseert voor zijn schilderijen samen met zijn meest dierbare vriend Topdrukte
video

Johan Hofsink gaat in de etalage

vr 18 juni 2021 Hardenberg Ingezonden

Door een recente samenwerking tussen Topdrukte en Johan Hofsink kan de Hardenberger nu ook landelijk zijn hobby etaleren.

Johan Hofsink is een bekend gezicht in Hardenberg, mede door zijn voormalige functie bij de tankshop van Peut. Als hobby krabbelt hij er flink op los, zoals hij dat zelf formuleert. Dat resulteert al gauw in een enorme serie aan schilderijen en prenten van landschappen, stillevens en natuurlijk van zijn trouwe levensgezel, Jeremy, zijn zwarte vrolijke hond.

Johan experimenteert veel met diverse materialen. Olieverf, krijt, potlood en dat op diverse ondergronden. Zelfs keukenkastdeurtjes worden gebruikt als lijst en doek in één. Enkele maanden geleden ontmoette Johan het eveneens Hardenbergse bedrijf Topdrukte. Topdrukte maakt decoratieve producten, waarbij de nadruk ligt op originaliteit en creativiteit. Om een gevarieerd aanbod te kunnen tonen, biedt Topdrukte kunstenaars, schilders en fotograven mogelijkheden om hun werk te kunnen tonen aan de ‘grote buitenwereld’. Daarvoor plaats zij alle producten op haar site en kunnen klanten hiervan een reproductie bestellen op diverse materialen, zoals Dibond, Plexiglas, Aluminium en hout.
Duurzaamheid, kwaliteit en originaliteit staan bij Topdrukte hoog in het vaandel.

De werken van Johan Hofsink kenmerken zich door uitbundig kleurgebruik en zijn eigen typische manier van schilderen. Veel van zijn creaties zijn al van eigenaar verwisseld, maar met name door deze samenwerking kan een groter publiek hiervan genieten en natuurlijk ook in huis halen.
De galerij van Johan Hofsink kan bekeken worden onder de rubriek wanddecoratie op www.topdrukte.nl.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden