Afbeelding

Online inspiratiesessie De gezonde sportomgeving

di 8 juni 2021 Hardenberg

OP maandag 8 juni van 19.30-20.30 uur vindt er een online inspiratiesessie plaats van De gezonde sportomgeving in de gemeente Hardenberg. Wilt u als vereniging graag werken aan een gezonde sportkantine? 

Dan is nú het moment om hiermee te starten. Na een jaar waar in corona de sport stil heeft gelegd gaan we na de zomervakantie een goede start maken. Hoe mooi is het dan om met nieuwe energie uw leden te ontvangen op uw gezonde sportaccommodatie. 

Tips, adviezen en ondersteuning

Tijdens deze inspiratiesessie zal Team-Fit u meenemen in demogelijkheden. U krijgt tips en adviezen en kunt ondersteuning krijgen bij de acties die u op wilt pakken. Wilt u aan de slag meteen gezonde kantine, een rookvrijsportpark of heeft u een ander idee?

Al enthousiast geworden?

Meld u dan direct aan via www.gewoongezond.info

Gewoon Gezond

In de gemeente Hardenberg werken we met de aanpak Gewoon Gezond. Ons doel is: Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst. We zijn onder andere aangesloten bij het landelijke JOGG (jongeren op gezond gewicht). Team: Fit is onderdeel van JOGG, en gaat voor een gezondere sportomgeving. Ze maken het eten en drinken in sportkantines en horeca van sportaccommodaties gezonder. Daarnaast is er aandacht voor een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik.

Meld aan via www.gewoongezond.info

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 11 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 14 uur geleden