Afbeelding

Teun’s Hoeve opent deuren

wo 15 juni 2022 Dedemsvaart

Op Zorgboerderij Teun’s Hoeve aan de Maatschappijwijk 36 in Balkbrug worden de deuren,  ter gelegenheid van de jaarlijkse ‘Open dag op de zorgboerderij’ op zaterdag 25 juni,  opengesteld voor publiek. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. 

Tijdens de open dag is er in Balkbrug van alles te zien en te doen, zoals een boer’n bootcamp, waarbij de kwaliteitskaders die gelden voor een zorgboerderij, op een leuke manier worden uitgebeeld. Ook is er onder andere muziek van een eigen DJ, die doordeweeks op de zorgboerderij werkt. Verder kunt u kennisnemen van het nieuwe kwaliteitskader dat 2 juni gelanceerd is, waarmee alle zorgboeren werken, die aangesloten zijn bij de federatie voor landbouw en zorg. “In het kwaliteitskader zijn de kernwoorden van de zorglandbouw vastgelegd zoals; Ik word gezien en gehoord, ik beweeg veel, er is veel ruimte, en ik kan kiezen uit nuttig werk. Alle deze woorden vallen onder de kernwoorden; Samen, buiten en gewoon,” licht een woordvoerder van Teun’s Hoeve toe met de aanvulling dat er bij de aangesloten zorgboeren niet gedacht wordt in doelgroepen. “.We zijn allemaal gelijk, hebben allemaal onze mogelijkheden en kunnen van elkaar leren.”

Teun’s Hoeve hoopt dat velen een kijkje komen nemen tijdens de Open Dag. Meer over de Open Dag is te vinden op www.teunshoeve.nl . Alle andere deelnemende zorgboerderijen aan de Open Dag staan op: www.zorgboeren.nl

Afbeelding
Geweldige 18e editie van de Vrieling Hardenberg CityRun Sport Ingezonden 1 uur geleden
Gejuich bij FC Zutphen na de openingstreffer
FC Zutphen neemt de zesde plaats over van Den Ham Sport Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Bingo in 't Uilenest Hardenberg 2 uur geleden
Lisanne Koers direct na de partij
Lisanne Koers blijft ongeslagen Sport Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 17 uur geleden