De jubilarissen v.l.n.r. : Gina Geuzinge, Griet Huisman, Jenny Zwolle, Hennie van Duren (zittend) en Trijntje van de Kamp.
De jubilarissen v.l.n.r. : Gina Geuzinge, Griet Huisman, Jenny Zwolle, Hennie van Duren (zittend) en Trijntje van de Kamp. Vrouwen van Nu

Feest bij VvN

di 28 september 2021 Dedemsvaart

Voor het eerst sinds lange tijd kon er vorige week weer een afdelingsavond gehouden worden van de Vrouwen van Nu afdeling Balkbrug. Zo’n tachtig leden woonden de bijeenkomst bij, die vooral in het teken stond van de huldiging van jubilarissen. 

De dames Gina Geuzinge en Griet Huisman werden in het zonnetje gezet omdat zij al zestig jaar lid zijn van de Vrouwengroep. Jenny Zwolle en Hennie van Duren werden gehuldigd vanwege het 40-jarig lidmaatschap. Trijntje van de Kamp werd geëerd vanwege het zilveren jubileum als lid van de Vrouwen van Nu. Alle jubilarissen werden lovend toegesproken met de uitdrukkelijke wens dat allen nog jarenlang lid mogen blijven van de groep. 

Na de huldiging werd het programma van de afdelingsavond voortgezet met een modeshow door Willems mode uit Nieuwleusen. De oh’s en ah’s waren niet van de lucht bij het zien van de verschillende mooie creaties. Na afloop waren alle deelnemers het eens: “Het was weer een fantastische afdelingsavond”.

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 4 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 6 uur geleden