Afbeelding

Ambassadeur treedt op in Reestkerk

za 18 september 2021 Dedemsvaart

De begaafde pianovirtuoos Jan Vayne treedt op zaterdag 2 oktober, vanaf 19.30 uur, op in de Reestkerk, Oud-Avereest 5 in Oud-Avereest. 

Jan Vayne, die geboren is in Zuidwolde en woonachtig is in Zwolle, is een oude bekende in de Reestkerk. Al op jonge leeftijd speelde deze bekende muzikant  in dit mooie kerkje met zijn goede akoestiek. De bekende muzikant is dan ook ambassadeur van deze Reestkerk. 

Improvisatietalent

Het bestuur van de Reestkerk is heel blij dat de pianovirtuoos er weer is met zijn uitzonderlijke improvisatietalent. Van klassiek repertoire tot populaire actuele muziek spelend weet hij bij velen telkens weer een gevoelige snaar te raken. Het belooft op 2 oktober een interactief en boeiend interactief concert te worden. “Dat is Jan Vayne wel toevertrouwd!,” meent de organisatie. 

Kijk voor meer informatie over de Reestkerk in het algemeen en het concert van Jan Vayne in het bijzonder op  www.reestkerk.nl.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 32 minuten geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 3 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 4 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 19 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49