De bouwwerkzaamheden bij kbs De Langewieke liggen tot nu toe goed op schema.
De bouwwerkzaamheden bij kbs De Langewieke liggen tot nu toe goed op schema. kbs De Langewieke

Bouw vordert mooi

ma 24 mei 2021 Dedemsvaart

Bij basisschool De Langewieke aan de Langewijk in Dedemsvaart wordt sinds 22 april hard gewerkt aan uitbreiding van het schoolgebouw.

“Op 22 april was de bouwvergunning binnen en is er direct gestart met de uitbreiding. Met man en macht wordt er gewerkt om ervoor te zorgen dat alles voor het nieuwe schooljaar 2021/2022 klaar is voor gebruik. En het schiet op”, laat de directie weten.

Het dak is afgelopen week gedekt en aan de binnenkant is al goed te zien hoeveel ruimte erbij komt. “Ruimte die hard nodig is om alle leerlingen een fijne werkplek te kunnen geven. Ook is de doorgang van het oude naar het nieuwe gedeelte gemaakt en daarom is één van de groepen 4 vorige week tijdelijk verhuisd naar de naastgelegen pastorie. Daar kunnen ze de komende weken zonder overlast werken. Fijn dat dat kan”, meent directeur Nicky Wolthuis. Ze geeft aan dat de bouwwerkzaamheden op schema liggen. “ De verwachting is dat het met al het harde werken, onder het toeziend oog van directeur Jan Lammers, gaat lukken om dat zo te houden”, lacht Wolthuis.

Dedemsvaart

Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 13 uur geleden