Wendy Bos van Fleulia overhandigt oud ijzer aan Diamant
Wendy Bos van Fleulia overhandigt oud ijzer aan Diamant dagbesteding Diamant

Dagbesteding Diamant haalt oud ijzer

wo 18 oktober 2023 Nieuws Ingezonden

Dagbesteding Diamant, onderdeel van stichting Sprank, is het afgelopen jaar zeer actief geworden in het ophalen van oud ijzer bij particulieren en bedrijven. Na demontage wordt het oud ijzer weggebracht, en wordt de opbrengst gebruikt voor nieuwe materialen, apparaten en gereedschap voor de cliënten van de dagbesteding. Oud ijzer voor het goede doel.

Afgezien van koelkasten, vriezers en oude Tv’s halen de cliënten met begeleiding onder andere witgoedapparatuur, apparaten, fietsen, radiatoren, cv-ketels, kabels, buizen, onderdelen, ijzer van meubels en zonwering, leidingen, accu’s, hekken en wat nog meer onder oud ijzer valt.

Het bedrijf Fleulia Koffie uit Hardenberg schenkt nu oude apparatuur als oud ijzer aan Dagbesteding Diamant. Dinsdag 17 oktober j.l. kreeg de dagbesteding weer een grote hoeveelheid apparaten aangeboden door Wendy Bos van Fleulia Koffie.

Het team van Dagbesteding Diamant beschikt over een bus met aanhanger en komt graag ook het oud ijzer van andere bedrijven en particulieren halen. Het mailadres is: dagbestedingdiamant @ stichtingsprank.nl  Op werkdagen is de groep ook te bereiken via telefoon of Whatsapp op nummer 06 82846579.

Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 3 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
N48 dicht na eenzijdig ongeluk met Corvette, herstelwerkzaamheden gaande Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 8 uur geleden