Afbeelding

Dames genieten op trainingskamp

di 30 augustus 2022 Dedemsvaart

Het mo17-1 damesteam van DVC Dedemsvaart reisde vrijdag 26 augustus af voor een trainingskamp naar Heino. Daar werd op de locatie van Summercamp Heino een gevarieerd programma aan activiteiten afgewerkt.

Vrijdagavond werd er gestart met een training onder leiding van Pim Donker, hoofdtrainer van DVC Dedemsvaart. De dames werden gelijk flink op de proef gesteld met diverse oefeningen en de training werd afgesloten met een onderlinge partij. Na de training was er tijd voor gezelligheid en ontspanning. In het Streetlife Music House. Onder het gedreun van harde muziek was het mooi om te zien hoe de dames een grote groep Belgen opzweepte op de dansvloer. Ergens diep in de nacht was het rustig op de kamers en werd de rust gepakt om uitgerust aan de zaterdag te beginnen. Om 07:30 galmde het bekende nummer wakker worden, wakker worden van Jochem Meyer uit de speaker. De dames waren aardig scherp want binnen 10 seconden was de speaker uit. 

Na het gezamenlijk ontbijt stond er om 09.30 een training gepland. Martijn Berger, oud spits van HHC Hardenberg had een mooie training voorbereid. De verwachting van de leiding was dat de dames na een lange nacht doorhalen niet echt scherp zouden zijn. Dit viel gelukkig 100% mee. Er werden in de 1,5 uur durende training diverse oefeningen afgewerkt en aanwijzingen gegeven door Martijn. Het was mooi om te zien hoe aandachtig de dames deze opvolgden en uitvoerden.

Na een moment van rust en gezamenlijk lunchen werd er om 14.00 afgereisd naar het sportpark van vv Heino. Hier begon om 15.00 de oefenwedstrijd tegen mo17-1 van vv Heino. In het eerste gedeelte van de wedstrijd kwam het team uit Dedemsvaart goed voor de dag. Goed positiespel en voetballen als team zorgde ervoor dat het met de eerste pauze nog 0-0 stond. Met wat wissels binnen de lijnen in het verloop van de wedstrijd werd toch duidelijk dat de dames uit Dedemsvaart een zware dag en nacht achter de rug hadden. De dames uit Heino trokken de overwinning over de streep. Geen schande voor de dames uit Dedemsvaart want het team uit Heino was afgelopen seizoen kampioen in hun klasse. Zaterdag avond was er een gezellige bbq voor speelsters, begeleiding en ouders. Zondagochtend mochten de dames iets langer blijven liggen maar om 09:30 stond er na de gezamenlijke lunch weer een training op het programma. David Kampinga liet de dames een niet al te zware training afwerken. Na de lunch doken de dames de bossen in. Om tijdens een fanatiek potje laser gamen te bepalen welk team als winnaar uit de bossen zou komen.

Zondagmiddag 15.15 uur was iedereen terug in Dedemsvaart en werd zo een leuk, sportief en zeer gezellig trainingsweekend afgesloten. Een trainingsweekend wat niet mogelijk zou zijn geweest zonder steun van de sponsoren Rooth Partyservice, A van Staalduinen Systeemplafonds & Scheidingswanden, Jeha de Meubelconcurrent, Stucadoorsbedrijf Mulder (J Geertman-J van Gijssel), Moerwijk verhuur, Matrasconcurrent, Wensink Mercedes Benz Zwolle en Borduurstudio Het Draadhuis. 

Afbeelding
Groene Inspiratiedag Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Open dag Seniorensport Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Karel Pullen vindt het mooi geweest Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 19 uur geleden