Afbeelding

Grens Heuvelen Classic

zaterdag 8 juni 2024 8:30 tot 10:00

Op zaterdag 8 juni wordt de 4e editie van de “Grens Heuvelen Classic” georganiseerd. Deze fietstocht gaat hoofdzakelijk over rustige wegen met weinig autoverkeer, door een mooi heuvelachtig landschap in het Duitse grensgebied en door de oostelijke Twentse heuvels. Je kunt kiezen uit twee afstanden: de 85km en de 135km. De tocht is voorzien van diverse pauzepunten, verzorgingsposten en pechhulp onderweg. Een fietsreparatie-punt en EHBO-post is aanwezig bij de grote pauzeplaats. Na afloop is er een versnapering en een frisdrankje. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren en zit bij de prijs inbegrepen. Nieuwsgierig naar deze toertocht? Check dan de foto’s en video op onze site

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja


10
Inschrijven kan online via onze website

Locatie