Vechtgenotenhuis Ommen
Vechtgenotenhuis Ommen

Workshop ‘Hoe nu verder na borstkanker’

vrijdag 5 april 2024 9:15 tot 11:45

… over herstellen en helen … over de veranderde relatie met je lichaam … over ‘weer de oude worden’ – of misschien toch liever niet. Na alles wat je hebt meegemaakt en wat er met je is gebeurd, merk je dat je lichaam en jouw relatie ermee is veranderd; je niet de energie hebt voor (en soms ook geen zin in) alles wat je doet, moet en dacht te willen; je natuurlijk blij bent met goede uitslagen, maar eigenlijk niet echt blij met hoe het nu met je gaat. Je kunt daardoor te maken hebben met gevoelens van frustratie, angst en schaamte. Dit draagt er niet aan bij dat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Hoe doe je dat wel? Je lichaam heeft een krachtig zelfherstellend/zelfhelend vermogen. En je kunt zelf veel doen om de werking hiervan te ondersteunen. In deze workshop gaat Feikje Wagenaar, vertaler van jouw LIJF-TAAL, samen met jou op zoek naar de punten waar verbetering mogelijk is, want die zijn er eigenlijk altijd. Aan het einde van deze ochtend heb je een paar praktische handvatten die je meteen door kunt voeren in je dagelijkse leven, zodat je meer grip krijgt op hoe jij je voelt. De workshop wordt gehouden op vrijdag 5 april van 09.15-11.45 uur in het Vechtgenotenhuis in Ommen. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelding zie onze website www.vechtgenoten.nl

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: nee

gratis

Locatie