Krishnamurti in Ommen
Krishnamurti in Ommen Onbekend

Mannenavond Vechtgenotenhuis: wandeling en lezing over Krishnamurti

dinsdag 23 april 2024 18:30 tot 21:00

Ook voor mannen is er ruimte in het Vechtgenotenhuis. Ben je (ex-)patiënt, naaste van of heb je je partner verloren, dan ben je van harte welkom bij deze activiteit. De mannenavond die Mannengroep Vechtgenotenhuis deze keer organiseert, staat in het teken van Krishnamurti. De avond start om 18.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur) vanaf het Vechtgenotenhuis met een wandeling door een afwisselend landschap, langs enkele plekken die een rol hebben gespeeld in het leven van Krishnamurti, waaronder de plek waar de Sterkampen werden gehouden. Na een korte pauze volgt de lezing van Evert Ruiter over het bijzondere verhaal van Krishnamurti. Rondom hem zou een nieuw geestelijk wereldcentrum worden gesticht en Ommen was de plek waar dit moest gebeuren. Baron Philip van Pallandt schonk Krishnamurti in 1921 zijn kasteel en landgoed Eerde als thuisbasis voor de Orde van de Ster, in 1911 in India opgericht door leiders van de Theosofische Vereniging. Duizenden mensen uit de hele wereld kwamen naar de Sterkampen in Kamp Erika. Het Vechtgenotenhuis is een centrum voor leven met en na kanker, laagdrempelig en altijd dichtbij. Hier kan je gratis en zonder verwijzing terecht. De vrijwilligers bieden je een luisterend oor, je kan deelnemen aan (groeps)activiteiten of terecht voor een ontspannende massage. Voor meer informatie en aanmelding bekijk de website of bel met Tiny Timmer, 06 3903226.

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: nee

5,00

Locatie