aankondiging dienst
aankondiging dienst ik zelf

“Zingen in de Stephanuskerk” Open kerk samenzang.

zondag 21 april 2024 19:00 tot 20:00

Op zondagavond 21 april is er een Open kerk samenzang in de Stephanuskerk in Hardenberg (Voorstraat 36) onder begeleiding van organist Frank Kaman. Deze samenzang begint om 19.00 uur. Het thema is: “Tussen Pasen en Pinksteren” Wie u ook bent of waar u ook vandaan komt, deze samenzang is er voor iedereen die houdt van zingen. Het is fijn om te horen dat er ook heel mooi en goed wordt gezongen. Op deze avond worden alleen maar bekende liederen uit verschillende bundels gezongen die iedereen voluit mee kan zingen. Deze Open kerk samenzang zal niet langer dan een uur duren. Het belooft weer een hele mooie sfeervolle samenzangavond te worden vol met bekende liederen. De toegang tot deze avond is gratis. Er is een collecte aan het eind van deze samenzang. De opbrengst van deze collecte is bestemd voor de Stichting “de Brug” en deze opbrengst zal worden verdubbeld door een anonieme supporter. Iedereen is van harte welkom!

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

Locatie