Afbeelding

Workshop colsjaal haken + basistechnieken

dinsdag 16 april 2024 19:00 tot donderdag 30 mei 21:30

Deze en volgende maand is het haakmaand in het creatief café Hardenberg. Heb jij dat ook? Dat als je even gaat zitten, je toch direct je smartphone pakt? Dan heeft je hoofd dus nog geen rust! Ga dan even iets creatiefs doen, bijvoorbeeld haken. Dat is zo ontspannen. Deze maand leer je de basis technieken van het haken en haak je direct een sjaal. Je krijgt garen en een haaknaald en de beschrijving. De kosten zijn 2,50 euro per keer, incl koffie of thee. Je mag zo lang over de sjaal doen als je wilt. Ook op donderdag middag kun je komen. Mocht je liever met een andere hobby bezig gaan, het creatief cafe is open voor alle leeftijden, voor alle hobby’s! Dus ook voor jou! Elke dinsdagavond en donderdagmiddag.

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: nee

2,50 euro per keer
Opgeven via de site, of gewoon langskomen

Locatie