Start locatie
Start locatie Jacob Westra

Grensheuvelen Classic

zaterdag 17 juni 2023 8:30 tot 10:00

Op Zaterdag 17 Juni organiseert toerclub H.W.V wederom de Grensheuvelen Classic. Deze geweldige toertocht gaat door een mooi heuvelachtig landschap rond het Duitse Uelsen en door de oostelijke Twentse heuvels. We kunnen jullie weer een volledig verzorgde tocht aanbieden met 2 afstanden, de 85km en de 135km voorzien van gratis verzorgingsposten, pechhulp onderweg en fietsreparatiepunt bij de pauze. Na afloop is er een versnapering. Dit is allemaal mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. De start en finish locatie is op de Sportboulevard Hardenberg en voorzien van alle benodigde voorzieningen. We zien jullie graag op 17 juni, de start is vanaf 08:30. De volledig uitgepijlde toertocht is door de NTFU bekroond met het keurmerk ‘Extra goed geregeld’. Schrijf je online van te voren in, dan verloopt de inschrijving vlot en soepel.

https://www.fietssport.nl/toertochten/54482

Locatie