“Boerenmarkt Oud-Bergentheim”

zaterdag 13 augustus 2022 10:00 t/m 16:00

Op zaterdag 13 augustus wordt weer de boerenmarkt gehouden bij “erve Schottinck” aan de Molinksweg 1 te Oud-Bergentheim. 30 kramen met o.a lokale ondernemers die overh(eerlijke) streekproduckten zoals boerenkaas, eieren , ardappelen, zuivel honing en worsten aanbieden.Verder zijn er kramen met bloemstukken, eigengemaakte sieraden, schilderijen, chocolade en huis-en -tuin decoraties. Vanaf het terrein vertrekken er om 9.30 uur oldtimer tractoren voor een toertocht en in de loop van de dag komen ze weer op de boerenmarkt. voor de middag laat Henry Compagnie zijn draaiorgeltje draaien . Na de middag treedt het shantykoor “de Moscoufieten”uit Bergentheim op. U wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen met het koor. Voor een ritje met paard en wagen kun je instappen bij menvereninging HARP uit Hardenberg . Kinderen kunnen ponyrijden of even lekker springen op het springkussen. Bij pottenbakker Harry Neutel kan gratis een potje worden gedraaid. voor wie trek heeft gekregen kan terecht voor een lekker gebakken (spek)pannenkoek met stroop of poedersuiker of een broodje hamburger. ook worden er knieperties gebakken en verkocht. Op het terras onder de grote kastanjeboom kunt u genieten van een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers erbij of een lekker koud biertje of goed glas wijn. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur.Toegang gratis, parkeren € 1.00

Locatie

  • "erve Schottinck

    Mölinksweg 1
    7691pj Bergentheim