Jachthoorn met geweer
Jachthoorn met geweer Gerrit Zwier

Jachthoorn Festival

zaterdag 9 juli 2022 10:00 t/m 15:00

De Hammerbläzergruppe organiseert op 9 juli a.s. een gezellig (internationaal) jachthoorntreffen op de schitterende locatie van Partycentrum “De Zandstuve” in Den Ham. De ontvangst is vanaf tien uur en om half 11 zal de officiële aftrap gezamenlijk worden gedaan door het spelen van de “begroeting” daarna zullen de groepen hun te spelen stukken ten gehore brengen. In de pauze wordt er geroedeld door de deelnemers, dat wil zeggen dat er vrij gespeeld wordt door deelnemers zonder dirigent. Na de Pauze zullen de groepen hun tweede serie muziekstukken ten gehore brengen en zal er rond drie uur gezamenlijk afgesloten worden met het blazen van het “Auf Wiedersehen” Er zullen een aantal standhouders aanwezig zijn om het geheel te omlijsten zoals een Imker, een muziekwinkel en er zal een demonstratie zijn van jachthonden. Er zal voldoende gelegenheid om te smullen van bijpassende heerlijkheden die Partycentrum De Zandstuve zal bereiden. We hopen op mooi weer en een gezellig samenzijn met een ieder die het evenement komt bezoeken.

Locatie