Deelnemers VechtdalTrail passeren de Stuw in Stegeren
Deelnemers VechtdalTrail passeren de Stuw in Stegeren Sylvain Poel

Hardlopen door het VechtdalTrail!

zaterdag 9 juli 2022 9:30 tot 17:00

Op zaterdag 9 juli 2022 is de 5e editie van de VechtdalTrail in Ommen. Met vier routes door de natuur kan je weer volop genieten van het mooie Vechtdal. De VechtdalTrail heeft inmiddels een vaste plek verworven bij vele liefhebbers van hardlopen door de natuur. “Elk jaar krijgen we lovende reacties op onze schitterende routes”, zegt Igor van Elburg. Als een van de grondleggers van het evenement is hij nauw betrokken bij het ontwerpen van de routes. ‘We proberen elk jaar wat te veranderen zodat het aantrekkelijk blijft. “Dit jaar gooien we het letterlijk helemaal om, want we gaan in omgekeerde richting lopen”. Nieuw in 2022 is een kortere instapafstand. De kortste afstand is nu 15 kilometer in plaats van 20 kilometer. De organisatie geeft daarmee gehoor aan een groep die graag zou meedoen maar de afstanden nét te veel van het goede vond. Tevens zijn er routes van 25 km., 35 km. én de ultraloop van maar liefst 50 km. Kenmerkend is de de afwisseling van bospaden, grasland tot de inmiddels beruchte zandverstuivingen in Junne en Beerze. Op alle afstanden is er nog ruimte om in te schrijven via de website www.vechtdaltrail.nl. Dit kan tot uiterlijk 2 juli.


inschrijven voor 2 juli 2022

Locatie