Afbeelding

Samen Delen kerstpakkettenactie

za 3 december 2022 Hardenberg

De jaarlijkse actie van de interkerkelijke, diaconale werkgroep ‘Samen Delen’ gaat dit jaar iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Een aantal sponsoren hebben dit jaar toegezegd mee te gaan doen met de levering van producten. Ook wordt er een inzameldag georganiseerd op maandag 19 december in kerkelijk centrum ‘De Schakel’ in Hardenberg. Tussen 10.00 en 20.30 uur kunt u uw kerstpakket (of een deel daarvan) én/of andere houdbare producten daar inleveren.

Na de inzameling gaat de werkgroep de pakketten aanvullen en samenstellen. Het benodigde geld daarvoor wordt uit de reserves gehaald, maar uw bijdrage hiervoor is van harte welkom. Doet u mee? Uw gift kunt u overmaken op rekening NL 21 RABO 0324963645 t.a.v. Samen Delen Diaconie PKN Hardenberg/Heemse.

Iemand opgeven

De pakketten worden in de week vóór kerst uitgedeeld aan mensen met een klein inkomen die een extraatje goed kunnen gebruiken. De werkgroep doet daarom ook een beroep op u om mensen die daarvoor in aanmerking komen op te geven bij hen. Opgave van namen en adressen kan tot en met maandag 12 december 2022 via een mail aan werkgroepsamendelen@gmail.com. Om iemand op te geven of om een pakket te ontvangen is het niet nodig om betrokken te zijn bij een kerk of geloofsgemeenschap; iedereen is welkom. De werkgroep gaat ervan uit dat degene die adressen doorgeeft ook zorgt voor de bezorging van de pakketten. U ontvangt tijdig bericht over datum en tijdstip van uitgifte van de pakketten.

dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voor zitter Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
'Vijvertuinen' opent poort Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Sientje is ERELID bij Buurtvereniging Sluis 6-7 Hardenberg Ingezonden 3 uur geleden