Afbeelding
De Toren

Kerstpakketten Actie 2019

wo 11 december 2019 Nieuws

SamenDelen bestaat twintig jaar en is een initiatief van de kerken uit Hardenberg-Heemse en Radewijk. Ook dit jaar wil de organisatie weer kerstpakketten maken en uitdelen aan mensen met een klein inkomen. Daarvoor doen zij een beroep op u.

U kunt helpen met producten te brengen die vaak in kerstpakketten zitten. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladeletter, koffie/thee, nootjes, mix voor rijst/pasta, maar eigenlijk alles wat een doorsnee gezin zo dagelijks nodig heeft en kom dit brengen op zondagmorgen 15 december tijdens de inzameling voor de eredienst bij ingang van de kerk (alleen in Hardenberg en Radewijk) en donderdag 19 december van 10.00 tot 20.30 uur in de Schakel naast de Höftekerk in Hardenberg. Bent uw niet zo goed ter been, een gift is welkom op rekening NL21 RABO 03249.63.645 ter attentie SamenDelen, diaconie Protestantse Gemeente Hardenberg/Heemse. Wilt u meer weten over deze actie, dan kunt u mailen naar werkgroepsamendelen@gmail.com. Mogen zij ook in dit jubileumjaar op uw rekenen? Bij voorbaat dank!

Graag de adressen voor de pakketten voorzien van naam postcode en gezinssamenstelling, kinderen onder 12 jaar voor het kinderpakket, dit kan alleen bij opgave vooraf. Degene die adressen doorgeeft zorgt ook voor de bezorging van de pakketten.

Elk jaar doen zij een kerstgedicht in de pakketten. Kunt u een mooi gedicht schrijven mail dan naar: samendelen25@gmail.com.

Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
Afbeelding
Heropening skatepark Kruserbrink Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Raad schoorvoetend akkoord met nieuwe programmeringsafspraken over windmolens Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Schrijfster Leanne Pots in christelijke boekhandel de Welle te Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Gratis cursus Slim op Pad in de bibliotheek Hardenberg 16 uur geleden