Afbeelding
Gert Stegeman

Koppel G. van Gelder-Fijn BV wint

di 26 september 2023 Twenterand

Het koppel van Bestratingsbedrijf G. van Gelder – Fijn BV mag zich het Beste Straatmakers koppel van Nederland 2023 noemen. Zaterdag 23 september werd er gestreden tijdens het NK Straatmaker om de gouden straathamer. Het koppel van Vest Infra en Bestratingsbedrijf Martens & Merkx werd tweede en derde. 

Het NK werd gehouden tijdens het event ‘Ambacht ontmoet Techniek’ bij Almi Smart Machining. Daarnaast waren er tal van bedrijven uit de sector vertegenwoordigd. Innovaties, scholing & opleiding, een Demo Doe Terrein, Materieel, Digitalisering en een rondleiding met uitleg door de stenenknipper fabriek Almi.  Het startsein werd gegeven door burgemeester Hans Broekhuizen middels het knippen van een steen. Ambacht ontmoet Techniek is een initiatief van Straatwerk Nederland, dat haar 60e verjaardag viert. Almi Smart Machining kon haar 75 jarig jubileum in 2021 door corona, niet vieren. Dat bracht beiden bij elkaar. De organisatie kijkt tevreden terug op het event. Het bestuur van Straatwerk Nederland wil het event in 2024 (ergens in Nederland) laten terugkeren.  

Burgemeester Hans Broekhuizen opende 'Ambacht ontmoet Techniek' middels het knippen van een steen.(Foto: Gert Stegeman).
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Brandweer rukt uit voor autobrand in Vroomshoop Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
'Bij Ons Dagkamp' stopt Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Waarderingsactie vrijwilligers ongekend succes Twenterand 22 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert Westerhaar-Vriezenveensewijk Twenterand Ingezonden 7 dec., 16:12
Afbeelding
Subsidie organisaties per januari 2025 niet beëindigd Hardenberg 7 dec., 14:20