Afbeelding

Succesvolle KangoeroeKlupdag

ma 25 september 2023 Twenterand


Bij korfbalvereniging Amicitia Vriezenveen werd woensdag 20 september de negende editie gehouden van de KangoeroeKlupdag. Ruim 500 leerlingen uit de groepen 1 tot en met 4 van de basisscholen in Vriezenveen en de Pölle deden fanatiek mee met verschillende korfbalspelletjes.

In groepjes van 4, 5 of 6 leerlingen werden de deelnemers begeleid door de leerlingen van het Noordik Vriezenveen. “Met prachtig weer was het een fantastische dag met veel vrolijke gezichten, dankzij de inzet van veel vrijwilligers,” aldus de organisatie lovend.

Wie bij Amicitia wil komen korfballen is van harte welkom. De open trainingen zijn voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur en voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden