Afbeelding

Jeugd Vroomshoopse Boys veroveren opnieuw Twenterand-cup

ma 5 juni 2023 Twenterand

Op woensdagavond 31 mei streden de selectieteams van de jeugd van DETO, DOS’37, vv Voorwaarts, Sportlust, vv Den Ham en Vroomshoopse Boys om de Twenterand-cup. Er werd gevoetbald op het Midden in Vriezenveen, het Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk, De Bosrand in Vroomshoop en de Rohorst in Den Ham, waarbij DETO dit jaar de coördinatie van dit toernooi in handen had.

Vroomshoopse Boys JO17-1 toonde zich de sterkste op thuishaven De Bosrand met tien punten uit vier wedstrijden. Voor de Boys waren de uitslagen op de andere sportparken ook gunstig. Boys JO19-1 behaalde op de velden van vv Den Ham een eerste prijs, terwijl JO15-1 (bij DOS’37) en JO13-1 (bij DETO) tweede werden. Vroomshoopse Boys JO11 behaalde bij vv Voorwaarts een eerste prijs, terwijl Vroomshoopse Boys JO9 keurig tweede werd bij Sportlust. In totaal kwam de jeugd van Vroomshoopse Boys evenals vorig jaar op 31 punten uit. Dat betekende de nu alweer 13e eerste prijs in successie bij de in totaal 15 edities van dit Twenterand-toernooi, waarbij DOS’37 de eerste beide edities in 2005 en 2006 won.

Talentvolle jeugd

Net als vorig jaar werd deze aflevering voor Vroomshoopse Boys een tweestrijd met de talentvolle jeugd van vv Den Ham, die dit jaar op een punt afstand van de Boys finishte.

Op donderdag 1 juni hebben de meiden van M015 en MO17 in de gemeente Twenterand een onderling toernooi afgewerkt op de velden van DETO en Sportlust. De beide Boys-teams eindigden op een prima tweede plaats. Daardoor werd eens temeer aangetoond dat ook het meiden- en vrouwenvoetbal bij Vroomshoopse Boys in de lift zit.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden