Afbeelding

Rondje Tuinen Twente

wo 7 juni 2023 Twenterand

Op 10 en 11 juni stellen de eigenaren van ‘Rondje Tuinen Twente’ hun tuinen tussen 10.00 en 17.00 uur, weer open voor belangstellenden.  

‘Rondje Tuinen Twente’ bestaat uit 10 verschillende particuliere tuinen waarvan twee met een kleine kwekerij. Iedere tuin heeft zijn eigen charme. Van pluktuin tot grassentuin en van tuinen met mooie zichtlijnen en weidse vergezichten tot sprankelende borders en intieme hoekjes. Verschillende van deze tuinen hebben zelfs met een reportage in een landelijk tijdschrift gestaan.

Publiek wordt van harte uitgenodigd tijdens ‘Rondje Tuinen’ een kijkje te komen nemen, inspiratie op te doen en vooral te genieten. “We verwelkomen u graag en doen ons best om u persoonlijk te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden. In de meeste tuinen staat koffie/thee voor u klaar. Kom kiek’n over de heg, het is de moeite waard,” aldus de organisatie. 

De deelnamekosten bedragen 3 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Ook is er gratis entree bij DG Kwekerij en Jagertjeshof. Honden zijn niet welkom. Er zijn een paar tuinen, die één dag open zijn. De organisatie adviseert belangstellenden dan ook vooraf even de website te raadplegen: www.rondjetuinentwente.jouwweb.nl/.

Afbeelding
Vroomshoopse Boys geeft zege uit handen tegen ATC'65 Twenterand 1 minuut geleden
Afbeelding
Kom jij griezelen ?. Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cursus Luisterend bidden Twenterand 30 sep., 13:47
Afbeelding
Koor en samenzangavond Twenterand 30 sep., 13:43
Afbeelding
PKN deelt magazines uit op Israëlzondag Twenterand 30 sep., 09:18