Afbeelding
Gert Stegeman

Aquapark De Zandstuve Vroomshoop is weer een mooie attractie rijker

ma 5 juni 2023 Twenterand

In het zonovergoten Aquapark De Zandstuve Vroomshoop werd zaterdagmiddag een air mountain onthuld. Enkele speeltoestellen moesten daarvoor wijken en die hebben elders een plaats gekregen op het Aquapark. Ook is er nu gelegenheid om een partijtje voetbal te spelen, waarvoor kleine doeltjes zijn aangeschaft. Volgend seizoen worden weer meerdere speeltoestellen verwacht, nu meerdere dit jaar zijn afgekeurd voor gebruik.

De air mountain is in wezen een reusachtig en veelkleurig springkussen, dat als nieuwe grote attractie na de familieglijbaan en het spraypark werd verwelkomd door Aquapark-voorzitter Inge Kamphuis. Zij zegde de aanwezige oud-bestuursleden Herman Lutke Veldhuis en Hans Nieboer dank, die er mede voor gezorgd hadden dat de benodigde financiën voor de voorzieningen voor het eigentijdse Aquapark op de wal kwamen.

Herman Lutke Veldhuis beklemtoonde op zijn beurt dat hij hoopt dat de gemeente Twenterand dit prachtig gelegen Aquapark in Vroomshoop meer als een visitekaartje dan een prijskaartje blijft zien. De sprong in het diepe van het stichtingsbestuur van ruim vijf jaar geleden wordt nu gevolgd door opnieuw een sprong voorwaarts en zelfs een sprong naar boven dankzij de nieuwe aanwinst de air mountain, aldus de oud-voorzitter van het Aquapark de Zandstuve. Samen met Hans Nieboer onthulde Herman Lutke Veldhuis vervolgens de air mountain, waarvan direct massaal dankbaar gebruik werd gemaakt door de enthousiaste jeugd.

Het winkeltje met de verkoop van frisdrank, ijs en snoep was ook direct weer in trek. De speciale warme hap ging er op deze feestelijke dag ook zeker in. Inmiddels hebben zich voor het winkeltje meer dan 20 vrijwilligers aangemeld. De opbrengst van de verkoop in het winkeltje komt dankzij al die vrijwilligers geheel ten goede aan het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. Die hartverwarmende inzet was er ook door de inzet van verschillende vrijwilligers, die de realisatie van de air montain mogelijk maakten. De bekende oud-badmeester Theo Beulakker, alias De Beul, was zaterdag weer present met het zetten van unieke tattoos. Tijdens de zwemvierdaagse en ook tijdens de triatlon in september aanstaande zal de meerwaarde van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop weer aangetoond worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden