Afbeelding

BoekStartdag in Bibliotheek

zo 28 mei 2023 Twenterand

In de Bibliotheek van Vriezenveen wordt op zaterdag 3 juni BoekStartdag gehouden. Ouders met baby’s en peuters zijn dan vanaf 10.00 uur van harte welkom. Doe samen met je (klein)kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

De BoekStartdag richt zich op kinderen tussen de 0 en 4 jaar en hun dierenvriendjes. In de Bibliotheek Vriezenveen zijn er leuke activiteiten voor deze jonge bezoekers. Om 11.00 uur start de poppenvoorstelling ‘Coco kan het!’,  gespeeld door Jogchem Jalink. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via de website www.bibliotheektwenterand/agenda.  De hele ochtend kunnen de deelnemers op de foto en knuffelen met BING het konijn. Of luister naar een mooi dierenverhaal verteld door Zuleika verhalenvertelster. Maak je kind op deze ochtend lid van de bibliotheek en ontvang een leuk cadeautje. Kom langs om kennis te maken met de bibliotheek, haar activiteiten en mogelijkheden.

Ontwikkeling

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen én verhalen vertellen. Het versterkt allemaal de band met je baby. Op jonge leeftijd in aanraking komen met taal geeft kinderen een belangrijke basis in hun verdere ontwikkeling. Er zijn genoeg redenen om kinderen voor te lezen. Vanuit die gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 t/m 4 jaar samen met hun (groot)ouders van verhalen laat genieten. De toegang is gratis. 

Afbeelding
Brandweer rukt uit voor autobrand in Vroomshoop Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
'Bij Ons Dagkamp' stopt Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Waarderingsactie vrijwilligers ongekend succes Twenterand 22 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert Westerhaar-Vriezenveensewijk Twenterand Ingezonden 7 dec., 16:12
Afbeelding
Subsidie organisaties per januari 2025 niet beëindigd Hardenberg 7 dec., 14:20