Afbeelding

Muziek verbindt Twenterand

za 13 mei 2023 Twenterand

Muziek Verbindt Twenterand is het nieuwe gezamenlijke evenement van Het Punt in Vroomshoop en Theater Turf in Vriezenveen. De twee theaters sluiten samen het theaterseizoen af met een muzikale tocht langs zes locaties waar artiesten optreden.

De kosten zijn laag gehouden om iedereen de kans op een culturele middag te geven. Voor 5 euro per persoon krijgen de deelnemers op zes locaties in verschillende kernen in Twenterand liveoptredens te zien. Op elke locatie krijgen ze ook nog een versnapering aangeboden. Kinderen tot 12 jaar doen gratis mee.

Drie routes

De organisatie heeft drie routes uitgestippeld; geschikt voor fiets en auto. Tussen elke locatie is het ongeveer 20 minuten fietsen en de bands treden telkens een half uur op. “Zelf een route uitstippelen kan ook, maar wie de voorgestelde routes volgt, weet zeker dat hij alle optredens te zien krijgt,” aldus de organisatie.

Locaties & bands

Bij de Peddemorsboerderij in Vriezenveen treden de Vintage Brothers op. Bij de Greftenhoeve valt Gaudi Musiker te beluisteren. El Jackson treedt op bij Galerie Dekker en Sing-It treedt op bij de kerk Geerdijk. In het Punt speelt Cast & Crew en in de Swaen Cartoon. 

Muziek Verbindt Twenterand wordt, zoals gezegd, gehouden op zaterdag 3 juni. Het programma duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Startlocaties zijn de Greftenhoeve in Vriezenveen, galerij Dekker in Westerhaar en de Peddemorsboerderij in Vriezenveen.

Tickets zijn te koop via https://www.welkombijhetpunt.nl/agenda-2/.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden