Doelpuntenmaker Sil Derks van voetbalvereniging Vroomshoopse Boys.
Doelpuntenmaker Sil Derks van voetbalvereniging Vroomshoopse Boys. Daniëlle ter Avest

Beltona-team Vroomshoopse Boys ligt op koers

ma 20 februari 2023 Twenterand

Voetbalvereniging Vroomshoopse Boys deed zaterdag 18 februari goede zaken door met 6-5 te winnen van DOS’37. Door dit resultaat is de koppositie in poule D van het Beltona-toernooi verstevigd. Ook al gelet op het feit dat behalve de nummers 1 ook de beste nummers 6 van de 10 poules zich plaatsen voor de finaledag bij Sparta Enschede, ligt vv Vroomshoopse Boys op koers. Er rest nog één thuiswedstrijd in poule D op dinsdagavond 7 maart aanstaande tegen nummer twee DETO uit Vriezenveen. 

Het werd in Vriezenveen een enerverende wedstrijd, waarin de thuisclub al na negen minuten met 2-0 leidde. Siem Pierik bracht voor rust met een doelpunt de bezoekers terug in de wedstrijd. Sil Derks scoorde het tweede doelpunt voor de Boys, waarmee tevens de 2-2 eindstand werd bereikt. De aansluitende penaltyserie werd door de formatie van de trainers Jan-Peter Jonkman en Henk Harmens met 6-5 van DOS’37 gewonnen. 

Vroomshoopse Boys JO19-1  

Afgelopen zaterdag 18 februari bekerde Vroomshoopse Boys JO19-1 thuis op De Bosrand tegen Bon Boys JO19-1. Het werd een meeslepend bekergevecht tussen de Vroomshoopse hoofdklasser en de vierde divisionist uit Haaksbergen. Het leek uit te draaien op een 3-3 gelijkspel, maar de gasten wisten uiteindelijk de winnende treffer te maken: 3-4.

Eerste elftal

Op donderdagavond 23 februari speelt het eerste elftal van de Vroomshoopse Boys thuis om 20.30 uur een oefenwedstrijd tegen derdeklasser voetbalvereniging Bergentheim. Deze wedstrijd geldt als voorbereiding op de competitiehervatting, die ingezet wordt met een thuiswedstrijd tegen Enter Vooruit op zaterdag 4 maart aanstaande.

Bijzondere trainingsochtend

Op zaterdag 25 februari organiseert de A-selectie van Vroomshoopse Boys een bijzondere trainingsochtend voor de jeugd in de leeftijdscategorieën JO8, JO9 en JO10. Om 8.30 uur wordt daarmee op De Bosrand in Vroomshoop begonnen. Naast de eigen Boys-jeugd is daarbij de voetbal minnende jeugd uit Vroomshoop welkom. 

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden