Afbeelding

Wie wil jij worden?

wo 25 januari 2023 Twenterand

ROC van Twente houdt op vrijdag 27 januari, van 16.00 tot 20.00 uur, Open Huis op maar liefst 15 locaties in Twente. 

De open dag staat in het teken van de vraag: Wie wil jij worden? Wat past bij jou? Waar ben jij goed in? Hoe kies je vervolgens een opleiding die bij je past? 

Tijdens de open dag krijgen bezoekers alle hulp van de studenten en docenten bij het vinden van de antwoorden. Ook kunnen leerlingen op sommige locaties speeddaten met ambassadeurs van het ROC, waarbij leerlingen met spelelementen worden geprikkeld stil te staan bij hun studiekeuze.

Op de website www.rocvantwente.nl/opendagen staan de locaties vermeld met de opleidingen die daar aanwezig zijn. Ook is er een handige checklist te vinden waarmee leerlingen zich goed kunnen voorbereiden op de open dag.

De open dag richt zich ook op volwassenen die een opleiding zoeken of zich willen ontwikkelen. Steeds meer volwassenen in Nederland switchen van baan. Het is inspirerend en vaak ook nodig om dan kennis bij te spijkeren. Wil je ook een stap maken? Pak je kans en kom langs bij ROC van Twente, want vrijdag 27 januari kun je ook alles te weten komen over het opleidingsaanbod voor volwassenen. 

Aanmelden voor de open dag kan via www.rocvantwente.nl/opendagen. Dat is handig om te doen. Zo ontvangt de leerling handige info over parkeren, een plattegrond en een toegangsbewijs. Dit geldt alleen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ouders en volwassenen die voor zichzelf een opleiding zoeken, hoeven zich niet aan te melden.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 23 uur geleden