Afbeelding

Kerstkaarten maken in Ons Domein

za 10 december 2022 Twenterand

Kunstkring Westerhaar houdt op donderdag 15 december een inloopavond in Ons Domein aan de Leidijk, van 19.30 tot 21.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om zelf een persoonlijke kerstkaart te maken. Alle inwoners van Twenterand en omgeving zijn van harte welkom op deze avond.

Met behulp van de verschillende materialen en met steun van leiding en leden leer je in een avond zelf kerstkaarten te ontwerpen en uit te voeren.

Met deze activiteit hoopt de Kunstkring de drempel te verlagen en het publiek te verleiden om eens een kijkje te nemen op de reguliere lesavonden. “Het komt vaak voor dat geïnteresseerden de stap niet durven te zetten eens een kijkje te nemen. Vaak met de gedachte dat je al goed moet kunnen tekenen en schilderen. Bang dat het niveau te hoog is. Jammer, want de lessen zijn juist bedoeld om iedereen te helpen hun creativiteit te ontdekken. Op de lesgroepen voor volwassenen en kinderen is weer voldoende plek voor nieuwe leden,” aldus een woordvoerder van de Kunstkring.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden