Afbeelding

Sportlust verliest thuis van Overdinkel

di 15 november 2022 Twenterand

Zondag 14 november speelde Sportlust thuis tegen Overdinkel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd gesproken over de snelle tegentreffers die Sportlust afgelopen weken tegen kreeg. Dat moest anders en daar was het net waar het ook zondag weer mis ging. De wedstrijd eindigde met 0-2.

Al binnen drie minuten keek Sportlust tegen een 0–1 achterstand aan toen een gat viel in het centrum van Vroomshoop en de doorgestoomde middenvelder de hoek voor het uitkiezen had. In een open wedstrijd rechtte Sportlust de rug en kwam het tot enkele kleine kansjes. De grootste kans was in de 12e minuut voor Allard Hankamp die vanaf vier meter afstand, tot ieders en zijn eigen verbazing, de bal niet tussen de palen kreeg. Na een klein half uur spelen kreeg Sportlust de volgende tegenslag te verwerken toen, na een goede verdedigende actie, de bal toch voor de spits van de gasten belandde die van dichtbij binnen kon prikken.

Tweede helft

Sportlust begon overtuigend aan de tweede helft met de ingevallen jeugdige Luuk Bruins en debutant Wout Botter die beiden lieten zien van toegevoegde waarde te zijn. De grootste kans in de tweede helft was voor de gelegenheidsspits Dinand Hankamp, die zijn kopbal gekeerd zag worden de doelman uit Overdinkel. In de 80e minuut werd een doelpunt van Toon van Dam op dubieuze wijze afgevlagd voor buitenspel waarmee ook het laatste geloof in een resultaat uit de geelhemden leek weg te sijpelen. Waardoor de 0–2 eindstand een feit was. Volgende week wacht voor Sportlust de lastige uitwedstrijd bij SV Enter. SV Enter miste op een haar na het kampioenschap vorig jaar. 

Afbeelding
Subsidie voor nieuwe sport- en beweegactiviteiten Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
Stichting Sadiki organiseert kerstpakkettenactie Twenterand 11 uur geleden
Afbeelding
Vroomshoopse Boys en hoofdtrainer Robert Bosma langer met elkaar verbonden Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Kerstzangavond 16 december Hoge Hexel Hardenberg Ingezonden 4 dec., 21:30
Afbeelding
Geweldig pieten spektakel tijdens Mega Pieten Festijn in Westerhaar Twenterand Ingezonden 4 dec., 16:23